Zorgeloos renoveren in Kapellen met KDS

Een renovatie in Kapellen , het is een stevige karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Renoveer in Kapellen met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Kapellen van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Kapellen is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Kapellen

Een renovatie in Kapellen kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!