Zorgeloos renoveren in Kapellen met KDS

Een renovatie in Kapellen , het is een heuse onderneming. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een vakkundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Kapellen is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Bel ons op of vul het contactformulier in.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Kapellen

Een renovatie in Kapellen kan heel wat verschillende zaken inhouden. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Gerust renoveren in Kapellen met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Kapellen . Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!