Een vlotte renovatie in Kalmthout met KDS

Een renovatie in Kalmthout, het is een serieuze onderneming. Daar begin je niet ondoordacht aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Kalmthout is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Contacteer ons snel.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Kalmthout

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Kalmthout. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Kalmthout

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Kalmthout. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!