Een vlotte renovatie in Kalmthout met KDS

Een renovatie in Kalmthout, het is een stevige karwei. Je begint er niet zomaar aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Kalmthout

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Kalmthout. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Kalmthout voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Kalmthout

Een renovatie in Kalmthout kan een uitgebreid project zijn. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Enkele foto’s van je actuele bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!