Een vlotte renovatie in Kalmthout met KDS

Een renovatie in Kalmthout is een werk van lange adem. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Kalmthout is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact op via mail of telefoon.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Kalmthout

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Kalmthout. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Gerust renoveren in Kalmthout met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Kalmthout. In onze toonzaal ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!