Kies KDS voor je renovatie in Kallo

Een renovatie in Kallo is een werk van lange adem. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Kallo

Een renovatie in Kallo kan heel wat verschillende zaken inhouden. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Kallo is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Contacteer ons snel.

KDS, da’s gerust renoveren in Kallo

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Kallo. In onze toonzaal ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Vul dan het contactformulier in. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot snel!