KDS is jouw partner voor een renovatie in Kalken

Een renovatie in Kalken is een werk van lange adem. Daar begin je niet ondoordacht aan. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Kalken

Een renovatie in Kalken kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

aanbouw hout

KDS, da’s gerust renoveren in Kalken

Transparante communicatie is voor je renovatie in Kalken van het grootste belang voor KDS. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Kalken voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons