KDS is jouw partner voor een renovatie in Kalken

Een renovatie in Kalken is een serieuze onderneming. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Gerust renoveren in Kalken met KDS

Je renovatie in Kalken staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Kalken voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat van je horen via mail of telefoon.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Kalken

Een renovatie in Kalken kan bestaan uit veel verschillende zaken. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!