KDS is jouw partner voor een renovatie in Kalken

Een renovatie in Kalken? Het is een intensieve karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Kalken

Een renovatie in Kalken kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

gevelrenovatie

Gerust renoveren in Kalken met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Kalken. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Kalken is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!