Een renovatie in Hoevenen? Met KDS!

Een renovatie in Hoevenen? Het is een heuse karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Hoevenen is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Hoevenen

Een renovatie in Hoevenen kan bestaan uit veel verschillende zaken. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Gerust renoveren in Hoevenen met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Hoevenen van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Hopelijk tot snel!