Een renovatie in Hoevenen? Met KDS!

Een renovatie in Hoevenen is een serieuze onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renoveer in Hoevenen met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Hoevenen. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Hoevenen is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Hoevenen

Onder een renovatie in Hoevenen kan je veel verstaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken er al naar uit!