Een renovatie in Hoevenen? Met KDS!

Een renovatie in Hoevenen, het is een stevige karwei. Daar begin je niet ondoordacht aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Hoevenen

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Hoevenen. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Hoevenen

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Hoevenen. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Hoevenen is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Tot snel?