KDS renoveert je woning in Hoboken

Een renovatie in Hoboken is een intensieve onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Renoveer in Hoboken met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Hoboken. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Hoboken

Onder een renovatie in Hoboken kan je veel verstaan. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Hoboken is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons