KDS renoveert je woning in Hoboken

Een renovatie in Hoboken? Het is een flinke karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk maar aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een ervaren bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Hoboken

Een renovatie in Hoboken kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

zolderrenovatie

Gerust renoveren in Hoboken met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Hoboken. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Hoboken is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot snel?