KDS renoveert je woning in Hoboken

Een renovatie in Hoboken? Het is een serieuze onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Hoboken voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

zolderrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Hoboken

Transparante communicatie is voor je renovatie in Hoboken van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Hoboken

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Hoboken. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je bestaande bouwsituatie. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Tot snel?