KDS renoveert je woning in Hoboken

Een renovatie in Hoboken, het is een intensieve karwei. Daar begin je niet onbezonnen aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een bekwame bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Hoboken

Een renovatie in Hoboken kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

gevelrenovatie

Gerust renoveren in Hoboken met KDS

Voor je renovatie in Hoboken hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Hoboken is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!