Je woondroom realiseren met een renovatie in Hingene

Een renovatie in Hingene is een stevige karwei. Je begint er niet zomaar aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een bekwame bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Hingene

Transparante communicatie is voor je renovatie in Hingene van het grootste belang voor KDS. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Hingene

Onder een renovatie in Hingene kan je veel verstaan. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Hingene voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Hopelijk tot snel!