Je woondroom realiseren met een renovatie in Hingene

Een renovatie in Hingene? Het is een flinke onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Gerust renoveren in Hingene met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Hingene. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Hingene

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Hingene. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Hingene is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons