Je woondroom realiseren met een renovatie in Hingene

Een renovatie in Hingene is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Hingene

Een renovatie in Hingene kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

aanbouw hout

Renoveer in Hingene met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Hingene. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Hingene voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!