Een zorgeloze renovatie in Heusden

Een renovatie in Heusden is een intensief project. Daar begin je niet ondoordacht aan. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Heusden

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Heusden. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

gevelrenovatie

Gerust renoveren in Heusden met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Heusden. In onze toonzaal ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Heusden voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Neem snel contact op via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons