Zorgeloos renoveren in Hemiksem met KDS

Een renovatie in Hemiksem, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Hemiksem

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Hemiksem. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

aanbouw hout

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Hemiksem voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

Gerust renoveren in Hemiksem met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Hemiksem. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!