Zorgeloos renoveren in Hemiksem met KDS

Een renovatie in Hemiksem is een heuse karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Hemiksem

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Hemiksem. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

aanbouw hout

Renoveer in Hemiksem met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Hemiksem van het grootste belang voor KDS. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Hemiksem is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Contacteer ons snel.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!