Zorgeloos renoveren in Hemiksem met KDS

Een renovatie in Hemiksem is een intensieve onderneming. Je begint er niet ondoordacht aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Renoveer in Hemiksem met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Hemiksem van het grootste belang voor KDS. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

gevelrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Hemiksem is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Hemiksem

Een renovatie in Hemiksem kan een uitgebreid project zijn. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!