Zorgeloos renoveren in Hemiksem met KDS

Een renovatie in Hemiksem, het is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Zo moet je gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Hemiksem

Een renovatie in Hemiksem kan heel wat verschillende zaken omvatten. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Hemiksem

Transparante communicatie is voor je renovatie in Hemiksem van het grootste belang voor KDS. In onze toonzaal ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Hemiksem is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot binnenkort!