Een vlotte renovatie in Hamme met KDS

Een renovatie in Hamme is een intensief project. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Gerust renoveren in Hamme met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Hamme van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

zolderrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Hamme

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Hamme . KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Hamme voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!