Een vlotte renovatie in Hamme met KDS

Een renovatie in Hamme ? Het is een heuse onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Hamme

Een renovatie in Hamme kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Hamme is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

Gerust renoveren in Hamme met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Hamme . Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!