Een vlotte renovatie in Hamme met KDS

Een renovatie in Hamme ? Het is een intensieve onderneming. Daar begin je niet onbezonnen aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Hamme

Een renovatie in Hamme kan een uitgebreid project zijn. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

aanbouw hout

Renoveer in Hamme met een gerust hart

Je renovatie in Hamme staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Hamme is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Tot snel?