Een vlotte renovatie in Hamme met KDS

Een renovatie in Hamme is een werk van lange adem. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Hamme voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie

Gerust renoveren in Hamme met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Hamme van het grootste belang voor KDS. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Hamme

Een renovatie in Hamme kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk horen we snel van je!