Kies KDS voor je renovatie in Haasdonk

Een renovatie in Haasdonk is een heuse onderneming. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Haasdonk

Een renovatie in Haasdonk kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Haasdonk

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Haasdonk. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Haasdonk is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot snel!