Kies KDS voor je renovatie in Haasdonk

Een renovatie in Haasdonk? Het is een flinke onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Haasdonk

Een renovatie in Haasdonk kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Haasdonk is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Renoveer in Haasdonk met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Haasdonk. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Tot binnenkort?