KDS is jouw partner voor een renovatie in Grembergen

Een renovatie in Grembergen is een stevige karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Grembergen

Je renovatie in Grembergen staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Grembergen is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Grembergen

Een renovatie in Grembergen kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot snel!