Een renovatie in Elversele? Met KDS!

Een renovatie in Elversele is een flinke onderneming. Daar begin je niet ondoordacht aan. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Elversele

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Elversele. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Elversele

Een renovatie in Elversele kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Elversele voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Hopelijk tot binnenkort!