Een renovatie in Elversele? Met KDS!

Een renovatie in Elversele is een intensief project. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Elversele

Onder een renovatie in Elversele kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

gevelrenovatie

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Elversele voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Gerust renoveren in Elversele met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Elversele. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!