KDS renoveert je woning in Eksaarde

Een renovatie in Eksaarde, het is een serieuze onderneming. Daar begin je niet ondoordacht aan. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een ervaren bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Eksaarde

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Eksaarde. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

gevelrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Eksaarde is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

Renoveer in Eksaarde met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Eksaarde. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!