KDS renoveert je woning in Eksaarde

Een renovatie in Eksaarde? Het is een serieuze onderneming. Daar begin je niet onbezonnen aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Eksaarde voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Eksaarde

Een renovatie in Eksaarde kan een uitgebreid project zijn. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Eksaarde

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Eksaarde. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Tot binnenkort?