KDS renoveert je woning in Eksaarde

Een renovatie in Eksaarde is een intensief project. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Eksaarde voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Eksaarde

Onder een renovatie in Eksaarde kan je veel verstaan. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Gerust renoveren in Eksaarde met KDS

Je renovatie in Eksaarde staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Vul dan het contactformulier in. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!