KDS renoveert je woning in Eksaarde

Een renovatie in Eksaarde, het is een flinke onderneming. Je begint er niet ondoordacht aan. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door met een deskundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Eksaarde

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Eksaarde. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

gevelrenovatie

Renoveer in Eksaarde met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Eksaarde. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Eksaarde is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Tot snel?