KDS renoveert je woning in Eksaarde

Een renovatie in Eksaarde is een intensief project. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renoveer in Eksaarde met een gerust hart

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Eksaarde. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

gevelrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Eksaarde is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Eksaarde

Een renovatie in Eksaarde kan bestaan uit veel verschillende zaken. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. We kijken er al naar uit!