Je woondroom realiseren met een renovatie in Ekeren

Een renovatie in Ekeren? Het is een heuse karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Ekeren is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat van je horen via mail of telefoon.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Ekeren

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Ekeren. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Ekeren

Voor je renovatie in Ekeren hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!