Je woondroom realiseren met een renovatie in Ekeren

Een renovatie in Ekeren is een intensieve karwei. Daar begin je niet onbezonnen aan. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renoveer in Ekeren met een gerust hart

Voor je renovatie in Ekeren hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Ekeren is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Ekeren

Een renovatie in Ekeren kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Hopelijk tot snel!