Je woondroom realiseren met een renovatie in Ekeren

Een renovatie in Ekeren is een intensieve onderneming. Je begint er niet zomaar aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Ekeren

Een renovatie in Ekeren kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Ekeren voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

Renoveer in Ekeren met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Ekeren. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Enkele foto’s van je actuele bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Tot snel?