Je woondroom realiseren met een renovatie in Ekeren

Een renovatie in Ekeren? Het is een intensieve onderneming. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een bekwame bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Ekeren

Een renovatie in Ekeren kan bestaan uit veel verschillende zaken. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

zolderrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Ekeren is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Renoveer in Ekeren met een gerust hart

Je renovatie in Ekeren staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot snel?