Je woondroom realiseren met een renovatie in Ekeren

Een renovatie in Ekeren, het is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo moet je nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Ekeren

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Ekeren. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

zolderrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Ekeren is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

KDS, da’s gerust renoveren in Ekeren

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Ekeren. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!