Een zorgeloze renovatie in Doel

Een renovatie in Doel? Het is een intensieve karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Doel

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Doel. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Doel is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

KDS, da’s gerust renoveren in Doel

Transparante communicatie is voor je renovatie in Doel van het grootste belang voor KDS. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot snel!