Zorgeloos renoveren in Desteldonk met KDS

Een renovatie in Desteldonk is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar aan. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Desteldonk is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Desteldonk

Een renovatie in Desteldonk kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Renoveer in Desteldonk met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Desteldonk. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!