Een vlotte renovatie in Destelbergen met KDS

Een renovatie in Destelbergen, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Gerust renoveren in Destelbergen met KDS

Je renovatie in Destelbergen staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Destelbergen

Een renovatie in Destelbergen kan bestaan uit veel verschillende zaken. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Destelbergen is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze inspiratieruimte. We kijken er al naar uit!