Een vlotte renovatie in Destelbergen met KDS

Een renovatie in Destelbergen is een stevige karwei. Je begint er niet onbezonnen aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Destelbergen is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Destelbergen

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Destelbergen. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Gerust renoveren in Destelbergen met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Destelbergen van het grootste belang voor KDS. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!