Een vlotte renovatie in Destelbergen met KDS

Een renovatie in Destelbergen is een intensief project. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Gerust renoveren in Destelbergen met KDS

Voor je renovatie in Destelbergen hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Destelbergen

Een renovatie in Destelbergen kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Destelbergen is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!