Een vlotte renovatie in Destelbergen met KDS

Een renovatie in Destelbergen is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Destelbergen

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Destelbergen. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Destelbergen voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Neem snel contact met ons op.

Gerust renoveren in Destelbergen met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Destelbergen. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!