Kies KDS voor je renovatie in Dendermonde

Een renovatie in Dendermonde is een werk van lange adem. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk maar aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Dendermonde is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We hebben nu al zin in de uitdaging! Bel ons op of vul het contactformulier in.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Dendermonde

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Dendermonde. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Dendermonde

Onder een renovatie in Dendermonde kan je veel verstaan. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot snel!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons