Kies KDS voor je renovatie in Dendermonde

Een renovatie in Dendermonde is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Dendermonde is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat van je horen via mail of telefoon.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Dendermonde

Een renovatie in Dendermonde kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

Renoveer in Dendermonde met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Dendermonde. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!