Kies KDS voor je renovatie in Dendermonde

Een renovatie in Dendermonde is een heuse onderneming. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Renoveer in Dendermonde met een gerust hart

Je renovatie in Dendermonde staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Dendermonde is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke wensen? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Dendermonde

Een renovatie in Dendermonde kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!