Kies KDS voor je renovatie in Dendermonde

Een renovatie in Dendermonde is een stevige karwei. Je begint er niet ondoordacht aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Dendermonde

Een renovatie in Dendermonde kan een uitgebreid project zijn. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Dendermonde voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Renoveer in Dendermonde met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Dendermonde. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze inspiratieruimte luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!