KDS is jouw partner voor een renovatie in Denderbelle

Een renovatie in Denderbelle is een stevige karwei. Je begint er niet ondoordacht aan. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Denderbelle

Een renovatie in Denderbelle kan heel wat verschillende zaken inhouden. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Denderbelle is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

KDS, da’s gerust renoveren in Denderbelle

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Denderbelle. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!