KDS renoveert je woning in Burcht

Een renovatie in Burcht, het is een heuse karwei. Daar begin je niet ondoordacht aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een ervaren bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Burcht

Een renovatie in Burcht kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Burcht

Transparante communicatie is voor je renovatie in Burcht van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Burcht is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke wensen? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!