KDS renoveert je woning in Burcht

Een renovatie in Burcht is een intensief project. Daar begin je niet zomaar aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Burcht

Je renovatie in Burcht staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Burcht

Een renovatie in Burcht kan heel wat verschillende zaken inhouden. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Burcht voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!