KDS renoveert je woning in Burcht

Een renovatie in Burcht is een intensief project. Daar begin je niet zomaar aan. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Burcht

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Burcht. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Burcht

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Burcht. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Burcht is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot snel?