Je woondroom realiseren met een renovatie in Brasschaat

Een renovatie in Brasschaat is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Brasschaat

Een renovatie in Brasschaat kan een uitgebreid project zijn. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

aanbouw hout

KDS, da’s gerust renoveren in Brasschaat

Voor je renovatie in Brasschaat hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Brasschaat is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!