Je woondroom realiseren met een renovatie in Brasschaat

Een renovatie in Brasschaat, het is een stevige karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Brasschaat voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Brasschaat met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Brasschaat. In onze toonzaal ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Brasschaat

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Brasschaat. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Vul dan het contactformulier in. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk horen we snel van je!