Een zorgeloze renovatie in Bornem

Een renovatie in Bornem, het is een stevige karwei. Daar begin je niet onbezonnen aan. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Bornem

Onder een renovatie in Bornem kan je veel verstaan. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

gevelrenovatie

Renoveer in Bornem met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Bornem. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Bornem voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!