Een zorgeloze renovatie in Bornem

Een renovatie in Bornem, het is een flinke karwei. Daar begin je niet onbezonnen aan. Zo moet je gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Gerust renoveren in Bornem met KDS

Voor je renovatie in Bornem hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Bornem

Onder een renovatie in Bornem kan je veel verstaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Bornem is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact op via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!