Een zorgeloze renovatie in Bornem

Een renovatie in Bornem is een stevige karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een bekwame bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Bornem

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Bornem. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

aanbouw hout

Renoveer in Bornem met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Bornem. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Bornem voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Tot snel?