Een zorgeloze renovatie in Bornem

Een renovatie in Bornem, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Bornem

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Bornem. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Bornem

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Bornem. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Bornem is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact met ons op.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. We kijken er al naar uit!