Zorgeloos renoveren in Boom met KDS

Een renovatie in Boom is een intensief project. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Boom

Een renovatie in Boom kan een uitgebreid project zijn. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

zolderrenovatie

Renoveer in Boom met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Boom. In onze toonzaal ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Boom is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!