Zorgeloos renoveren in Boom met KDS

Een renovatie in Boom is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar aan. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door met een deskundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Boom

Een renovatie in Boom kan een uitgebreid project zijn. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

gevelrenovatie

Gerust renoveren in Boom met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Boom van het grootste belang voor KDS. In onze inspiratieruimte ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Boom voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Kom langs in onze inspiratieruimte, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!