Zorgeloos renoveren in Boom met KDS

Een renovatie in Boom is een intensief project. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Zo moet je nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door samen te werken met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Boom

Onder een renovatie in Boom kan je veel verstaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

gevelrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Boom is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Renoveer in Boom met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Boom van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!