Zorgeloos renoveren in Boom met KDS

Een renovatie in Boom, het is een stevige karwei. Daar begin je niet ondoordacht aan. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Boom is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Boom

Onder een renovatie in Boom kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

Renoveer in Boom met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Boom van het grootste belang voor KDS. In onze toonzaal ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!