Een vlotte renovatie in Blaasveld met KDS

Een renovatie in Blaasveld? Het is een intensieve karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Gerust renoveren in Blaasveld met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Blaasveld. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

zolderrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Blaasveld is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat van je horen via mail of telefoon.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Blaasveld

Onder een renovatie in Blaasveld kan je veel verstaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot snel!