Een vlotte renovatie in Blaasveld met KDS

Een renovatie in Blaasveld is een intensief project. Daar begin je niet onbezonnen aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Blaasveld

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Blaasveld. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Blaasveld

Een renovatie in Blaasveld kan een uitgebreid project zijn. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Blaasveld voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact op via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Tot binnenkort?