Een vlotte renovatie in Blaasveld met KDS

Een renovatie in Blaasveld, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gerust renoveren in Blaasveld met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Blaasveld. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Blaasveld

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Blaasveld. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Blaasveld is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact op via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Tot binnenkort?