Kies KDS voor je renovatie in Beveren-Waas

Een renovatie in Beveren-Waas is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk maar aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Beveren-Waas voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Beveren-Waas

Transparante communicatie is voor je renovatie in Beveren-Waas van het grootste belang voor KDS. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Beveren-Waas

Een renovatie in Beveren-Waas kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!