Kies KDS voor je renovatie in Beveren-Waas

Een renovatie in Beveren-Waas is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Zo moet je nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Samenwerken met vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Beveren-Waas

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Beveren-Waas. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Beveren-Waas is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Beveren-Waas

Onder een renovatie in Beveren-Waas kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!