KDS is jouw partner voor een renovatie in Berlare

Een renovatie in Berlare is een intensief project. Daar begin je niet zomaar aan. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Berlare

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Berlare. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Berlare is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Renoveer in Berlare met een gerust hart

Je renovatie in Berlare staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. We kijken er al naar uit!