KDS is jouw partner voor een renovatie in Berlare

Een renovatie in Berlare? Het is een intensieve onderneming. Daar begin je niet zomaar aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Berlare is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Neem snel contact met ons op.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Berlare met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Berlare. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Berlare

Een renovatie in Berlare kan heel wat verschillende zaken inhouden. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Tot snel?