KDS is jouw partner voor een renovatie in Berlare

Een renovatie in Berlare is een intensief project. Daar begin je niet onbezonnen aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Berlare is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Bel ons op of vul het contactformulier in.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Berlare

Een renovatie in Berlare kan een uitgebreid project zijn. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

Renoveer in Berlare met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Berlare. In onze toonzaal ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot binnenkort?