KDS is jouw partner voor een renovatie in Berlare

Een renovatie in Berlare is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Berlare is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie

Renoveer in Berlare met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Berlare. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Berlare

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Berlare. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!