Een renovatie in Belsele ? Met KDS!

Een renovatie in Belsele ? Het is een serieuze karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Belsele

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Belsele . In onze showroom ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Belsele

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Belsele . KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Belsele is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!