Een renovatie in Belsele ? Met KDS!

Een renovatie in Belsele is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Belsele

Voor je renovatie in Belsele hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Belsele

Een renovatie in Belsele kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Belsele voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot snel!