KDS renoveert je woning in Beervelde

Een renovatie in Beervelde? Het is een heuse onderneming. Je begint er niet ondoordacht aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Beervelde is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact op via mail of telefoon.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Beervelde

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Beervelde. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renoveer in Beervelde met een gerust hart

Voor je renovatie in Beervelde hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot binnenkort!