KDS renoveert je woning in Beervelde

Een renovatie in Beervelde is een stevige karwei. Je begint er niet zomaar aan. Denk maar aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gerust renoveren in Beervelde met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Beervelde van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Beervelde

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Beervelde. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Beervelde is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Vul dan het contactformulier in. Enkele foto’s van je actuele bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Tot binnenkort?