Je woondroom realiseren met een renovatie in Bazel

Een renovatie in Bazel is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Zo moet je gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Bazel

Een renovatie in Bazel kan een uitgebreid project zijn. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Bazel voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Gerust renoveren in Bazel met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Bazel. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!