Een zorgeloze renovatie in Baasrode

Een renovatie in Baasrode, het is een intensieve karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Gerust renoveren in Baasrode met KDS

Je renovatie in Baasrode staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Baasrode

Een renovatie in Baasrode kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Baasrode voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot snel?