Een zorgeloze renovatie in Baasrode

Een renovatie in Baasrode is een intensief project. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Renoveer in Baasrode met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Baasrode. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Baasrode voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Baasrode

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Baasrode. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!