Een zorgeloze renovatie in Baasrode

Een renovatie in Baasrode? Het is een flinke onderneming. Je begint er niet onbezonnen aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Baasrode

Een renovatie in Baasrode kan bestaan uit veel verschillende zaken. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Baasrode met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Baasrode. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Baasrode is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Tot snel?