Zorgeloos renoveren in Appels met KDS

Een renovatie in Appels, het is een stevige karwei. Daar begin je niet onbezonnen aan. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renoveer in Appels met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Appels. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Appels voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Appels

Een renovatie in Appels kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!