Zorgeloos renoveren in Appels met KDS

Een renovatie in Appels is een intensief project. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Appels

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Appels. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Appels voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

KDS, da’s gerust renoveren in Appels

Je renovatie in Appels staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!