Zorgeloos renoveren in Appels met KDS

Een renovatie in Appels, het is een stevige karwei. Daar begin je niet ondoordacht aan. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Gerust renoveren in Appels met KDS

Voor je renovatie in Appels hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Appels

Een renovatie in Appels kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Appels is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!