Zorgeloos renoveren in Appels met KDS

Een renovatie in Appels is een flinke karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een deskundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Appels is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Appels

Een renovatie in Appels kan een uitgebreid project zijn. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Gerust renoveren in Appels met KDS

Je renovatie in Appels staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!