Een vlotte renovatie in Antwerpen met KDS

Een renovatie in Antwerpen, het is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Antwerpen

Een renovatie in Antwerpen kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Antwerpen met KDS

Voor je renovatie in Antwerpen hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Antwerpen is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons