Een vlotte renovatie in Antwerpen met KDS

Een renovatie in Antwerpen is een werk van lange adem. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo moet je nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Antwerpen

Een renovatie in Antwerpen kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Antwerpen voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Gerust renoveren in Antwerpen met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Antwerpen. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!