Een vlotte renovatie in Antwerpen met KDS

Een renovatie in Antwerpen is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Antwerpen

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Antwerpen. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Antwerpen met KDS

Je renovatie in Antwerpen staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Antwerpen is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!