Een vlotte renovatie in Antwerpen met KDS

Een renovatie in Antwerpen is een heuse karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Antwerpen

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Antwerpen. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

aanbouw hout

Renoveer in Antwerpen met een gerust hart

Voor je renovatie in Antwerpen hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Antwerpen is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!