Een vlotte renovatie in Antwerpen met KDS

Een renovatie in Antwerpen? Het is een heuse onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Gerust renoveren in Antwerpen met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Antwerpen van het grootste belang voor KDS. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

aanbouw hout

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Antwerpen is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Antwerpen

Een renovatie in Antwerpen kan heel wat verschillende zaken inhouden. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Vul dan het contactformulier in. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. We kijken er al naar uit!