Kies KDS voor je renovatie in Aartselaar

Een renovatie in Aartselaar is een werk van lange adem. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Renoveer in Aartselaar met een gerust hart

Voor je renovatie in Aartselaar hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Aartselaar

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Aartselaar. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Aartselaar voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. We kijken er al naar uit!