Kies KDS voor je renovatie in Aartselaar

Een renovatie in Aartselaar is een heuse onderneming. Je begint er niet zomaar aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Aartselaar voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Aartselaar

Een renovatie in Aartselaar kan heel wat verschillende zaken omvatten. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Renoveer in Aartselaar met een gerust hart

Voor je renovatie in Aartselaar hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. In onze toonzaal ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!