Kies KDS voor je renovatie in Aartselaar

Een renovatie in Aartselaar, het is een serieuze onderneming. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Renoveer in Aartselaar met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Aartselaar. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

gevelrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Aartselaar

Een renovatie in Aartselaar kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Aartselaar is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je bestaande bouwsituatie. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Tot snel?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons