KDS realiseert jouw dakwerken in Zwijndrecht

Zou je graag een fonkelnieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Zwijndrecht, wij nemen ze graag voor onze rekening. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Laat je dakwerken in Zwijndrecht over aan een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Zwijndrecht in goede handen zijn.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Zwijndrecht dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Hoe we te werk gaan

Wie dakwerken in Zwijndrecht wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Je maakt een afspraak met onze experten en legt hen jouw idee voor. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Zwijndrecht? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Zwijndrecht je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!