Hulp nodig voor dakwerken in Zogge?

Graag een nagelnieuw dak leggen of een afgeleefd dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Jouw dakwerken in Zogge – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Met onze dakwerken in Zogge dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

kds renovatie dak

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Zogge

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Zogge steevast in goed handen zijn.

Onze aanpak

Wie in Zogge dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experts. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Zogge

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Zogge realiseren we graag. Heb je nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!