Hulp nodig voor dakwerken in Zogge?

Een versleten dak vernieuwen of een nagelnieuw dak plaatsen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Jouw dakwerken in Zogge – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Laat je dakwerken in Zogge over aan een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je dakwerken in Zogge zijn dus zeker en vast in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. Met onze dakwerken in Zogge dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Stappenplan

Dakwerken in Zogge laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Je maakt een afspraak met onze experten en legt hen jouw idee voor. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Zogge

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Zogge verwezenlijken we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!