Hulp nodig voor dakwerken in Zogge?

Zou je graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak vernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Wat voor dakwerken in Zogge je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Zogge

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Zogge in goede handen zijn.

dakkapel

Meer info? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Daar dragen we met onze dakwerken in Zogge ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Onze aanpak

Wie in Zogge dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Zogge over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Zogge verwezenlijken we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Hopelijk tot gauw!