KDS realiseert alle dakwerken in Zeveneken

Graag een nagelnieuw dak leggen of een oud dak vernieuwen? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Zeveneken voeren we uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook mag zijn, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Zeveneken

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Zeveneken steeds in goed handen zijn.

dakrenovatie

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Zeveneken ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Zo gaan we te werk

Wie in Zeveneken dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Zeveneken? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Zeveneken je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!