KDS realiseert alle dakwerken in Zeveneken

Een versleten dak hernieuwen of een gloednieuw dak plaatsen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Zeveneken voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Zeveneken

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Zeveneken in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Zeveneken. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Stappenplan

Dakwerken in Zeveneken laten uitvoeren, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Zeveneken

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Zeveneken je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons