KDS is er voor je dakwerken in Zele

Graag een gloednieuw dak plaatsen of een oud dak hernieuwen? Het is een hele klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Wat voor dakwerken in Zele je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Zele. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

kds renovatie dak

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Zele

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en dat kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je dakwerken in Zele zijn dus zeker en vast in goede handen.

Meer info? Neem contact op!

Zo gaan we te werk

Wie in Zele dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Zele over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Zele verwezenlijken we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot gauw!