Voor dakwerken in Zaffelare, reken je op de hulp van KDS

Wil je graag een nagelnieuw dak leggen of je oud dak hernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Wat voor dakwerken in Zaffelare je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Jouw dakwerken in Zaffelare, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is snel gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Zaffelare in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Meer weten? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Met onze dakwerken in Zaffelare dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Plan van aanpak

Dakwerken in Zaffelare laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experten en legt hen jouw idee voor. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Zaffelare over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Zaffelare verwezenlijken we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!