Voor dakwerken in Zaffelare, reken je op de hulp van KDS

Wil je graag een nagelnieuw dak plaatsen of je verouderd dak renoveren? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Zaffelare, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Zaffelare dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Zaffelare

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Zaffelare in goede handen zijn.

Stappenplan

Wie dakwerken in Zaffelare wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze vakspecialisten en legt hen jouw idee voor. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Zaffelare over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Zaffelare realiseren we graag. Twijfel je nog? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Hopelijk tot rap!