Dakwerken in Wilrijk ? Schakel de hulp van KDS in

Een versleten dak hernieuwen of een gloednieuw dak plaatsen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Wilrijk voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Daar dragen we met onze dakwerken in Wilrijk ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

kds renovatie dak

Meer info? Neem contact op!

Een team van experten voor jouw dakwerken in Wilrijk

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Wilrijk in goede handen zijn.

Hoe we te werk gaan

Wie dakwerken in Wilrijk wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze vakspecialisten en legt hen jouw idee voor. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Wilrijk

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Wilrijk je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Hopelijk tot rap!