Reken op KDS voor dakwerken in Willebroek

Wil je graag een fonkelnieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak renoveren? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Willebroek – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Meer weten? Contacteer ons!

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Met onze dakwerken in Willebroek dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Laat je dakwerken in Willebroek over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Willebroek steevast in goede handen zijn.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken in Willebroek laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experts. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Willebroek over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Willebroek verwezenlijken we graag. Heb je nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel!