Reken op KDS voor dakwerken in Willebroek

Van plan een spiksplinternieuw dak te plaatsen of een oud dak te vernieuwen? Het is een klus van formaat. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Willebroek uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Willebroek

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Willebroek altijd in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Meer info? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Willebroek. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Zo gaan we te werk

Dakwerken laten uitvoeren in Willebroek, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Willebroek over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Willebroek verwezenlijken we graag. Heb je nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap?