Reken op KDS voor dakwerken in Willebroek

Een oud dak vernieuwen of een nagelnieuw dak plaatsen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Willebroek, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Met onze dakwerken in Willebroek dragen we daar ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

kds renovatie dak

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Willebroek

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Willebroek steeds in goede handen zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Onze aanpak

Dakwerken in Willebroek laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze vakspecialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Willebroek over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Willebroek verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar gauw!