Dakwerken groot of klein in Wetteren? Klop aan bij KDS

Een gloednieuw dak plaatsen of een afgeleefd dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Wetteren, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Wetteren

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is al rap gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Wetteren in goede handen zijn.

dakrenovatie

Meer info? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Wetteren. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Onze aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Wetteren, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Wetteren over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Wetteren verwezenlijken we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?