Dakwerken groot of klein in Wetteren? Klop aan bij KDS

Graag een fonkelnieuw dak plaatsen of een verouderd dak renoveren? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Wetteren uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Meer info? Neem contact op!

dakkapel

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Wetteren

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Wetteren in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Wetteren ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Hoe we te werk gaan

Wie in Wetteren dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Wetteren over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Wetteren je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!