KDS realiseert jouw dakwerken in Weert

Wil je graag een gloednieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak renoveren? Het is geen kleine klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Weert uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Een team van experten voor jouw dakwerken in Weert

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Weert steeds in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Weert. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Weert, je begint er niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Weert

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Weert verwezenlijken we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!