Hulp nodig voor dakwerken in Wachtebeke?

Een spiksplinternieuw dak plaatsen of een afgeleefd dak renoveren? Het is een klus van formaat. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Wachtebeke – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact op!

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Wachtebeke ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Wachtebeke

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Wachtebeke in goede handen zijn.

Zo gaan we te werk

Wie dakwerken in Wachtebeke wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experts. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Wachtebeke

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Wachtebeke realiseren we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar rap!