Hulp nodig voor dakwerken in Wachtebeke?

Zou je graag een gloednieuw dak leggen of je afgeleefd dak hernieuwen? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Jouw dakwerken in Wachtebeke – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook mag zijn, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Wachtebeke

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is snel gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Wachtebeke in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. Met onze dakwerken in Wachtebeke dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Wachtebeke laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak met een van onze experten, kan je hen je idee voorleggen. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Wachtebeke over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Welke dakwerken in Wachtebeke je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot snel?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons