KDS realiseert alle dakwerken in Waasmunster

Graag een fonkelnieuw dak leggen of een afgeleefd dak vernieuwen? Het is geen kleine klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Waasmunster, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Meer weten? Contacteer ons!

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Waasmunster ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Laat je dakwerken in Waasmunster over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is al gauw gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Waasmunster steeds in goed handen zijn.

Onze aanpak

Dakwerken in Waasmunster laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Je maakt een afspraak met onze vakspecialisten en legt hen jouw idee voor. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Waasmunster

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Waasmunster je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot rap!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons