KDS realiseert alle dakwerken in Waasmunster

Een gloednieuw dak plaatsen of een versleten dak vernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Waasmunster, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op met ons.

dakrenovatie

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Waasmunster

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Waasmunster in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Met onze dakwerken in Waasmunster dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Zo gaan we te werk

Dakwerken laten uitvoeren in Waasmunster, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Waasmunster? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Waasmunster verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar gauw!