KDS realiseert alle dakwerken in Waasmunster

Een fonkelnieuw dak plaatsen of een oud dak vernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Wat voor dakwerken in Waasmunster je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook mag zijn, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op met ons.

kds renovatie dak

Jouw dakwerken in Waasmunster, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je dakwerken in Waasmunster zijn dus zeker en vast in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. We dragen er met onze dakwerken in Waasmunster ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Plan van aanpak

Dakwerken in Waasmunster laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Waasmunster over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Waasmunster realiseren we graag. Nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel!