KDS is er voor je dakwerken in Vrasene

Wil je graag een fonkelnieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak vernieuwen? Dat is niet niks. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Vrasene uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer info? Neem contact op!

dakrenovatie

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Vrasene

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Vrasene steeds in goed handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Vrasene. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Stappenplan

Dakwerken in Vrasene laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experten. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Vrasene over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Vrasene je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Nog twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot gauw!