KDS is er voor je dakwerken in Vrasene

Wil je graag een gloednieuw dak plaatsen of je verouderd dak renoveren? Het is een klus van formaat. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Vrasene uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Jouw dakwerken in Vrasene, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je dakwerken in Vrasene zijn dus zeker en vast in goede handen.

dakrenovatie

Meer info? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Vrasene ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Onze aanpak

Wie in Vrasene dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze vakspecialisten en legt hen jouw idee voor. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Vrasene over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Vrasene je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Heb je nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar rap!