KDS is er voor je dakwerken in Vrasene

Van plan een gloednieuw dak te leggen of een verouderd dak te vernieuwen? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Vrasene, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer weten? Neem contact op!

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Met onze dakwerken in Vrasene dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Jouw dakwerken in Vrasene, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Vrasene steeds in goed handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Vrasene, daar begin je niet klakkeloos aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Vrasene? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Vrasene je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap?