Voor dakwerken in Verrebroek, reken je op de hulp van KDS

Een verouderd dak hernieuwen of een fonkelnieuw dak leggen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Verrebroek, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op met ons.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Verrebroek. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Verrebroek

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Verrebroek steevast in goede handen.

Onze aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Verrebroek, je begint er niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Verrebroek

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Verrebroek je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot rap?