Voor dakwerken in Verrebroek, reken je op de hulp van KDS

Van plan een fonkelnieuw dak te leggen of een versleten dak te vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Verrebroek, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Verrebroek

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en dat kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Verrebroek steeds in goede handen.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Met onze dakwerken in Verrebroek dragen we daar ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Meer weten? Contacteer ons!

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Verrebroek, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experten en legt hen jouw idee voor. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Verrebroek over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Verrebroek realiseren we graag. Nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar rap!