Dakwerken in Uitbergen? Schakel de hulp van KDS in

Een spiksplinternieuw dak leggen of een afgeleefd dak vernieuwen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. Wat voor dakwerken in Uitbergen je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Uitbergen. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

dakkapel

Jouw dakwerken in Uitbergen, uitgevoerd door een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Uitbergen steeds in goede handen.

Meer weten? Contacteer ons!

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Uitbergen laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Uitbergen

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Uitbergen realiseren we graag. Heb je nog twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!