Dakwerken in Uitbergen? Schakel de hulp van KDS in

Een verouderd dak vernieuwen of een fonkelnieuw dak leggen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Uitbergen uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Uitbergen. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

kds renovatie dak

Laat je dakwerken in Uitbergen over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en dat kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je dakwerken in Uitbergen zijn dus zeker en vast in goede handen.

Meer weten? Neem contact op!

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Uitbergen wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Uitbergen

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Uitbergen realiseren we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!