KDS voor al jouw dakwerken in Temse

Van plan een gloednieuw dak te plaatsen of een verouderd dak te renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Wat voor dakwerken in Temse je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Temse over aan een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Temse in goede handen zijn.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Temse. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Meer info? Neem contact op!

Stappenplan

Wie dakwerken in Temse wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Temse? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Temse verwezenlijken we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?