KDS voor al jouw dakwerken in Temse

Graag een fonkelnieuw dak leggen of een oud dak vernieuwen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Welke dakwerken in Temse je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Temse

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Temse in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Temse ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Zo gaan we te werk

Wie dakwerken in Temse wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Temse

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Temse je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!