Dakwerken groot of klein in Stekene? Klop aan bij KDS

Een verouderd dak vernieuwen of een fonkelnieuw dak plaatsen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Stekene uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Stekene ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakrenovatie

Jouw dakwerken in Stekene, uitgevoerd door een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en dat kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Stekene steevast in goed handen zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Stappenplan

Wie in Stekene dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Stekene? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Stekene je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot snel?